Torngaard
SpacerLink til KMBLink til adresseinformationerLink til forside
Torngaard Energi & Miljø Teknik - GNLD International

Torngaard Energi & Miljø Teknik er bl.a forhandler af produkter fra GNLD International der er førende når det gælder levering af giftfrie, biologiske og nedbrydelige rengøringsmidler, Super 10 & LDC m.m.

Super 10 er et koncentreret giftfri rengøringsprodukt, der opfylder alle krav, hvor der normalt skal en række forskellige rengøringsmidler til for at løse opgaverne indenfor industri / hjem.

Hvorfor er Super 10 enestående?
1. Super 10 trænger ind i pletten eller snavset og kommer ind mellem overfladen og snavset.
2. Super 10 opløser og nedbryder snavset, så det lettere kan fjernes.
3. Super 10 emulgerer snavset i opløsningen, så det let fjernes ved afskylning eller aftørring.

Super 10 har en effektfuld basisk kapacitet, der ligger som en indkapslet effekt, som kun bliver aggressiv, når den kemisk "genkender" snavs og skidt.

Det er perfekt til anvendelse i industrien, og stadig sikkert i hjemmet. Super10 gør alt dit vanskelige rengøringsarbejde endnu lettere. Det er effektiv rengøring, der gør det samme arbejde som dusinvis af specielle rengøringsprodukter og kun til en brøkdel af prisen.

Anvendelsesområderne for Super 10 er:
Værktøj, maskiner, motorvask, værkstedgulve, køkken, badeværelse, stue, pletfjerner til tæpper og tøj m.m.


Anvendelsesområderne for LDC er: Opvask, lettere rengøring, alle slags gulvvask, vinduer, klatvask, håndsæbe. LDC er meget mild, men super effektiv, derfor virkelig god til folk med sart, ru og revnede hænder. Ved at bruge LDC undgås også fedtpropper i afløbet.

Super 10
LDC
C&G Loghomes